Το πρόγραμμα της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:
10.00-12.00 Session 1 | THE CONCEPT
Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία ενός concept για το εστιατόριο του ξενοδοχείου και πώς επηρεάζουν την ανάπτυξή του από το design μέχρι και τις πωλήσεις.
Curator: Ζένιος Ζένιου | Upselling Hotel
12.30-14.30 Session 2 | THE DESIGN
Πώς το Design και η αισθητική του εστιατορίου του ξενοδοχείου διαμορφώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη, και πώς συνδέονται με την ικανοποίησή του και κατά συνέπεια με τις πωλήσεις του ξενοδοχείου.
Curator: Ρία Βογιατζή | Elastic Architects
15.00-17.00 Session 3 | Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ποιος ο ρόλος της Γαστρονομίας στα ξενοδοχεία και για ποιο λόγο επηρεάζει τόσο σημαντικά τον συνολικό τζίρο του ξενοδοχείου.
Curator: Ελισάβετ Κούτα | Butterfly Stories