{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες, με εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία   |  Dafni Antonakou

Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες, με εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία

Το 100% Hotel Show αναβαθμίζει την εκθεσιακή του εμπειρία, λανσάροντας μια σειρά από σήματα που θα βοηθήσουν τους Ξενοδόχους να εντοπίσουν ευκολότερα τις εταιρείες που προσφέρουν συγκεκριμένες λύσεις και να οδηγηθούν σε επιτυχημένες συναντήσεις.

Επιστρέφοντας στο MEC Παιανίας το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου 2021, μετά από 2 χρόνια, το 100% Hotel Show ετοιμάζει μια σειρά από αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την εκθεσιακή εμπειρία, αλλά και θα εξασφαλίσουν καλύτερα αποτελέσματα για τους Ξενοδόχους και τους Αρχιτέκτονες που θα το επισκεφθούν. Εκτός από τη νέα μορφή της Έκθεσης, που περιλαμβάνει μέτρα για μια πιο ασφαλή συμμετοχή λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, όπως φαρδύτερους διαδρόμους, πιο πολλούς open-space χώρους αλλά και αυστηρά μέτρα προστασίας, η Έκθεση αποκτά και μια νέα, αναβαθμισμένη σήμανση που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ευκολότερα τις λύσεις που αναζητούν.

Για τον λόγο αυτόν, και για πρώτη φορά, θα συμπεριλάβει στο concept του μια σειρά από νέα σήματα για τις εταιρείες-εκθέτες, έτσι ώστε αυτές να προβάλλουν πιο εύκολα και με ενιαίο τρόπο τις ξενοδοχειακές λύσεις που παρέχουν. Παράλληλα, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορούν να ακολουθούν τα σήματα αυτά, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους κατά την επίσκεψή τους. 

Ποια είναι όμως τα νέα σήματα του 100% Hotel Show;

Τα σήματα είναι έξι, και έχουν δημιουργηθεί έπειτα από έρευνα στις κλασικές ξενοδοχειακές ανάγκες, αλλά και στις νέες που έχουν προκύψει μετά τον Covid-19:

Χτίζω – Ανακαινίζω Ξενοδοχείο

Εταιρείες που παρέχουν σχεδιαστικές λύσεις, υλικά, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τη διαδικασία οικοδόμησης και ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου.

Contract Υλικά

Εταιρείες που διαθέτουν υλικά για συνεργασίες τύπου contract, δηλαδή που έχουν τη δυνατότητα για εξατομικευμένη παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων κατόπιν παραγγελίας, σε ειδικές τιμές.

Covid-19 Λύσεις

Εταιρείες που διαθέτουν λύσεις που μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του Covid-19, όπως προϊόντα και τεχνολογίες αποστείρωσης, αντιμικροβιακά υλικά αλλά και touchless τεχνολογίες.

Sustainable Solutions

Εταιρείες που διαθέτουν υλικά, υπηρεσίες και λύσεις φιλικές προς το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, και ενισχύουν το Sustainability των Ξενοδοχείων.

Ξενοδοχειακές Τεχνολογίες

Εταιρείες που διαθέτουν τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις ξενοδοχειακές ανάγκες, είτε σε επίπεδο σχεδιασμού ή operation είτε σε επίπεδο πωλήσεων & marketing.

Προτάσεις Ευεξίας

Εταιρείες που διαθέτουν λύσεις αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας των ταξιδιωτών, με υπηρεσίες και δραστηριότητες εντός και εκτός του καταλύματος.

Πώς μπορούν να με βοηθήσουν τα νέα σήματα του 100% Hotel Show;

Τα νέα σήματα δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν την εκθεσιακή εμπειρία της επίσκεψης στο 100% Hotel Show, και μπορείτε να τα βρείτε:

  • Σε Eιδικές Σημάνσεις κατά τη διάρκεια της Έκθεσης: Σε όλα τα περίπτερα θα τοποθετηθεί μια ειδική σήμανση, πάνω στην οποία θα μπορείτε να βλέπετε τα σήματα που αφορούν την κάθε εταιρεία και να καταλαβαίνετε αν διαθέτει τις λύσεις που αναζητάτε.
  • Στο Website του 100% Hotel Show: Από την 1η Νοεμβρίου θα δημιουργηθούν ειδικά φίλτρα στη λίστα εκθετών του 100% Hotel Show, μέσω των οποίων θα μπορείτε να εντοπίζετε τις εταιρείες που διαθέτουν τις σχετικές λύσεις, για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας. 
  • Στα Προφίλ και τα Websites των Εκθετών: Τόσο στο προφίλ του κάθε εκθέτη του 100% Hotel Show, όσο και στο επίσημο Website τους, θα μπορείτε να βρείτε τα ειδικά σήματα που θα επικοινωνούν τις λύσεις που διαθέτουν.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον Covid-19.

  • Δεν έχεις εγγραφείΕγγράψου εδώ και πάρε το badge εισόδου στην έκθεση.
  • Είσαι ήδη εγγεγραμμένος; Πάτησε εδώ και επικαιροποίησε τα στοιχεία σου.
Dafni Antonakou
Content Editor
Dafni is a member of Demand team and she's responsible for writing and editing of "100% Hotel Show" Blog.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: