{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Το Ξενοδοχειακό Design, οι Πωλήσεις και το Housekeeping στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2021 στο MEC Παιανίας   |  Nikos S. Morantis

Το Ξενοδοχειακό Design, οι Πωλήσεις και το Housekeeping στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2021 στο MEC Παιανίας

Το 100% Hotel Show επιστρέφει 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με ένα ιδιαίτερο format προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, προβάλλοντας με τον πλέον καινοτόμο τρόπο ιδέες και λύσεις για το Design, τις Πωλήσεις αλλά και το Housekeeping.

Φτάνοντας πλέον στο διάστημα που οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν ξανά με φυσική παρουσία, το 100% Hotel Show επανέρχεται στο MEC Παιανίας από 19 μέχρι και 22 Νοεμβρίου, αναβαθμίζοντας το format του, έτσι ώστε να αναδείξει με τον πλέον εφευρετικό τρόπο τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ξενοδόχο, όπως το Design, οι Πωλήσεις και το Housekeeping, μετά και την εμφάνιση του COVID-19. Διατηρώντας, λοιπόν, την κλασική του εκθεσιακή δομή με τις 4 βασικές ζώνες (Hotel Architecture - Build - Development, Interior & Exterior Design, Services & Technology, Hotel Experience & Operation), και εμπλουτίζοντας την κάθε μια από αυτές με καινούριες εταιρείες που θα παρουσιάσουν νέες λύσεις, το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στο να δώσει απαντήσεις σχετικά με:

  1. Την αλλαγή στον τρόπο που σχεδιάζονται τα νέα ξενοδοχεία αλλά και οι βίλες, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
  2. Τα νέα κανάλια πωλήσεων που αναδείχθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια εν μέσω πανδημίας.
  3. Τις αυξημένες απαιτήσεις σε επίπεδο operation, και ακόμη περισσότερο στο Housekeeping.

Ξεκινώντας από το Housekeeping, που αποτελεί και ένα από τα κομβικότερα σημεία αναφοράς ενός ξενοδοχείου, η ομάδα τού 100% Hotel Show ετοιμάζει μια σειρά από ιδιαίτερες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην έκθεση, όπως workshops αλλά και micro events, σε συνεργασία με εκθέτες που έχουν νέες προτάσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία Scent Plus, που εξελίσσει τις λύσεις της στον τομέα αυτόν, και θα λανσάρει για πρώτη φορά στην έκθεση μια σειρά από νέα προϊόντα housekeeping και απολύμανσης.

Προχωρώντας με τον Ξενοδοχειακό Σχεδιασμό, που αποτελεί τη βάση της έκθεσης, εκτός από την Παρουσίαση των Συμμετοχών στη βραχεία λίστα των 100% Hotel Design Awards (που επανέρχονται με υψηλού επιπέδου συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο) και την Τελετή Απονομής των βραβείων, το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στην παρουσίαση τόσο υλικών και τεχνικών που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις τής εποχής, όσο και στη συμμετοχή εταιρειών που θα εστιάσουν στη διαμόρφωση μιας πιο μοναδικής Design Ταυτότητας, δημιουργώντας πραγματικά μοναδικά ξενοδοχεία. Με γνώμονα αυτό, τόσο οι all in one εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής ξενοδοχείων, όπως η ATN Constructions και η Morpho Hotel Design, όσο και brands ειδικού σχεδιασμού όπως η Bratti Hotel Signage, αλλά και εταιρείες με υλικά όπως οι εταιρίες Sarlas και Xylokat, θα παρουσιάσουν και “anti-covid” ιδέες καθώς και προσαρμοσμένες εφαρμογές που οδηγούν σε πιο ασφαλή ξενοδοχειακά περιβάλλοντα.

Κλείνοντας, στο κομμάτι των πωλήσεων, και με τις άμεσες κρατήσεις των ξενοδοχείων να είναι το απόλυτο trend τα τελευταία 2 χρόνια, η έκθεση επικεντρώνεται στο να παρουσιάσει μια σειρά από νέες εταιρείες και λύσεις που θα ενδυναμώσουν το direct κανάλι πωλήσεων των ξενοδοχείων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η συμμετοχή τού νεοσύστατου The Hotel Content Company, που εξειδικεύεται στη δημιουργία ξενοδοχειακού περιεχομένου και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, αλλά και τα κλασικά hospitality tech brands που θα συμμετέχουν στην έκθεση εστιάζοντας στην παρουσίαση direct booking widgets.

 Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον COVID-19.

  • Δεν έχεις εγγραφείΕγγράψου εδώ και πάρε το badge εισόδου στην έκθεση
  • Είσαι ήδη εγγεγραμμένος; Πάτησε εδώ και επικαιροποίησε τα στοιχεία σου
Nikos S. Morantis
Hospitality Strategy Expert
Nikos S. Morantis is in charge of 100% Hotel Show's online and digital presence. In collaboration with the fair’s organizing company, Demand Fairs & Media, he contributes to the strategic development of the institution.
CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: