{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR
EXHIBITION

The 100% Hotel Show Concept

Το 100% Hotel Show αποτελεί το premium εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους, Villa Owners, Επαγγελματίες Τουρισμού, αλλά και Αρχιτέκτονες και Designers που αναλαμβάνουν Ξενοδοχειακά Projects.

---------------------

Ο Τρόπος Επιλογής των Εκθετών

Το 100% Hotel Show, είναι αδιαμφισβήτητα η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους, Villa Owners, Αρχιτέκτονες κλπ., και το τελικό μίγμα των Εκθετών της πρόκειται να ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε εκθέτης θα ανταποκρίνεται επαρκώς σε κριτήρια όπως η ποιότητα, η αυθεντικότητα των προϊόντων, η καινοτομία και η υψηλή αισθητική.

Με στόχο την αναβάθμιση της συνολικής εκθεσιακής εμπειρίας, αλλά και τη στόχευση στην αποδοτικότερη συμμετοχή των εταιρειών, το 100% Hotel Show, εφαρμόζει ένα σύστημα έρευνας, αξιολόγησης αλλά και οργάνωσης της συμμετοχής για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτό, το ειδικό Τμήμα Εκθετών:

Επιλέγει νέα προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή προοπτική, από εταιρείες που έχουν ήδη συμμετάσχει στην Έκθεση, ενώ κάνει έρευνα εντοπίζοντας νέες εταιρείες με Ξενοδοχειακές Λύσεις.

  1. Ετοιμάζει Brief Προτάσεων σε σχέση με το concept συμμετοχής της κάθε εταιρείας, σύμφωνα πάντα και με τις επιθυμίες των Ξενοδόχων.
  2. Αξιολογεί τα προσχέδια των περιπτέρων, δίνοντας συμβουλές που θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα συμμετοχής.
  3. Στήνει ένα εξατομικευμένο πλάνο επικοινωνίας για την κάθε εταιρεία, με στόχο να ενημερώσει το κοινό της Έκθεσης για τη συμμετοχή της σε αυτή.

Στόχος είναι, το 100% Hotel Show, να αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς νέων ιδεών για την Ξενοδοχειακή Αγορά, αλλά και ενισχυθούν οι άμεσες εμπορικές προοπτικές των εκθετών.

---------------------

Ξενοδοχειακά Workshops 

Τα  Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν το κορυφαίο event της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες υψηλής ποιότητας, οι οποίοι λαμβάνουν συμβουλές και τεχνογνωσία από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Οι ομιλητές των Hotelier Workshops προέρχονται από γνωστές εταιρείες, και βασικός τους στόχος είναι να μεταδώσουν γνώση και συμβουλές, αυξάνοντας την επιρροή του Event.

Τα Hotelier Workshops παρουσιάζουν advanced θεματολογία, που εξασφαλίζει ουσιαστική τεχνογνωσία στους επισκέπτες που τα παρακολουθούν. Για τις ανάγκες των workshops στήνεται μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με κέντρο αναφοράς το σύγχρονο και επιβλητικό Workshop Stage, όπου γίνονται οι σχετικές παρουσιάσεις και ομιλίες.

---------------------

Η Νέα Λογική της Έκθεσης

Νέα λογική στην κατασκευή των περιπτέρων: Εκτός από τα περίπτερα ειδικής κατασκευής από τους εκθέτες, η Διοργάνωση (κατόπιν προσεκτικής μελέτης) έχει δημιουργήσει νέους, conceptual τύπους αναβαθμισμένων περιπτέρων, με ιδιαίτερο design, αλλά ελεγχόμενο κόστος. Στόχος είναι να διευκολυνθούν οι εταιρείες που διαθέτουν ιδιαίτερες λύσεις και έχουν αξιολογηθεί θετικά από την ομάδα του 100% Hotel Show να συμμετέχουν, ξεπερνώντας το εμπόδιο του κατασκευαστικού κόστους του περιπτέρου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, γίνεται πιο ουσιώδης η επίσκεψη ξενοδόχων, επαγγελματιών τουρισμού και αρχιτεκτόνων, συναντώντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και πιο ξεκάθαρη επικοινωνία των σχετικών λύσεων.

Το Καινούργιο Event Space: Με τα 100% Hotel Design Awards αλλά και τα 100% Hotel Workshops να αποτελούν βασικό πυλώνα της διοργάνωσης, η ειδική Αίθουσα Εκδηλώσεων μεταφέρεται στο τελευταίο τμήμα της Έκθεσης, φιλοξενώντας τόσο την Τελετή Απονομής των βραβείων, όσο και τη νέα μορφή των Workshops, που λαμβάνουν τη μορφή ημερίδας αφιερωμένης σε ειδικές θεματικές της ξενοδοχειακής αγοράς. Εκτός από το stage αλλά και την περιοχή των καθήμενων, ο νέος χώρος διαμορφώνεται έτσι ώστε να φιλοξενεί και παράλληλα events στο τέλος της κάθε ημέρας, με στόχο την ενίσχυση του networking.

Βιωματική Εμπειρία: Καθώς η digital ενημέρωση έχει καλύψει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών πληροφόρησης των Επαγγελματιών Τουρισμού, το 100% Hotel Show, εστιάζει πλέον στη δημιουργία μιας βιωματικής εκθεσιακής εμπειρίας. Μέσω ειδικά μελετημένων formats συμμετοχής, επιτρέπει στις εταιρείες όχι απλά να ενημερώσουν για προϊόντα και λύσεις που διαθέτουν, αλλά και να τα παρουσιάσουν με έναν πιο πρακτικό και δημιουργικό τρόπο, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το ξενοδοχειακό κοινό της έκθεσης.

Ανάδειξη Νέων Προτάσεων: Βάζοντας στο επίκεντρό της την ανάδειξη νέων εταιρειών αλλά και λύσεων, η Έκθεση στοχεύει στη δυναμική προώθηση νέων προτάσεων, που θα δώσουν εναλλακτικές λύσεις σε Ξενοδόχους αλλά και Αρχιτέκτονες. Παράλληλα, συντελεί στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών τους, με στόχο την εξέλιξη του ξενοδοχειακού τους προϊόντος, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση σε σχέση με τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση.

Διεύρυνση Κοινού της ‘Εκθεσης: Με την Έκθεση να έχει αποκτήσει σταθερή σχέση με το Premium κομμάτι της Ξενοδοχειακής αγοράς, παρουσιάζεται για ακόμη μία χρονιά μια σειρά από πλούσιες Παράλληλες Δράσεις. Στόχο  έχουν την ενίσχυση της επισκεψιμότητας από δυναμικά κοινά όπως είναι οι Αρχιτέκτονες και οι νέοι επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων ξενοδοχειακών στελεχών που σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτοί που καθορίζουν τις αγοραστικές δραστηριότητες.

 

CLOSE
SEND MESSAGE
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
HOTELIER WORKSHOP PARTICIPATION
CONFIRM PARTICIPATION

Are you sure you wish to attend the below Workshop?

Please confirm your participation to the following.

{{workshop.name_en}}?

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
YOUR WORKSHOP REGISTRATION
YOUR REGISTRATION IS CONFIRMED

Thank you for confirming your participation in this Workshop. Please download your ticket by clicking here.

Thank you for confirming your participation.

YOUR REGISTRATION AT IOO% HOTEL SHOW

Thank you for your interest in IOO% Hotel Show! Please click on the confirmation link we have sent at your email to complete your registration. Upon completion, you will be able to download your entrance badge, schedule appointments with exhibitors, and register for our workshops.


Stay updated with IOO% Hotel Show news by following us on Social Media: