{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Εφαρμογή βιοκλιματικής πέργκολας MYKONOS PG120P από την GLM Outdoor Solutions στο ON Residence   |  100% Hotel Specials Team

Εφαρμογή βιοκλιματικής πέργκολας MYKONOS PG120P από την GLM Outdoor Solutions στο ON Residence

Με έμπνευση από το παρελθόν και ταυτόχρονα συνομιλώντας με το παρόν, το ON Residence αναδεικνύεται ως ένα σύγχρονο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο.

Η τοποθεσία του αναδεικνύεται ως ιδιαίτερα σημαντική για τη γαστρονομική ιστορία της πόλης, καθώς το κτίριο φιλοξένησε το εμβληματικό εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα. Το εστιατόριο ανακαινίστηκε και επαναλειτουργεί μετά από τρεις δεκαετίες, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ξανά προορισμό για κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Diversity Architects, υιοθετώντας μια προσέγγιση που τιμά την ιστορία του κτιρίου και συνδυάζει την καινοτομία με τη διαχρονική αξία του κλασικού, δημιούργησε έναν κομψό χώρο διαμονής 5 αστέρων. Στο ισόγειο, μάλιστα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν το ανακαινισμένο εστιατόριο Olympos Naoussa, ενώ στην ταράτσα έχει δημιουργηθεί το εντυπωσιακό ON Rooftop Bar.

Στο αίθριο του ιστορικού εστιατορίου, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία καθόλη τη διάρκεια του έτους, απολαμβάνοντας τον εξωτερικό χώρο στον οποίο έχει τοποθετηθεί από την GLM Outdoor Solutions η βιοκλιματική πέργκολα MYKONOS PG120P της ALUMIL σε γήινες αποχρώσεις, που εναρμονίζεται με το περιβάλλον. Η minimal αισθητική και η υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζουν το μοναδικό αυτό μοντέλο βιοκλιματικής πέργκολας, που έχει σχεδιαστεί για να αλλάξει την καθημερινότητα του χρήστη. Οι δυνατότητές της, οι απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, η ευκολία τοποθέτησης και η πληθώρα τυπολογιών, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Οι ιδιαίτερα κομψές και μεγάλες κατασκευές -με ένα πλαίσιο- θα δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη.

Η ίδια πέργκολα, σε λευκό χρώμα και με την προσθήκη συρόμενων συστημάτων υαλοπινάκων για ελεγχόμενη θερμοκρασία κατά τους χειμερινούς μήνες, έχει τοποθετηθεί και στο minimal αισθητικής ON Rooftop Bar, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης: το Λιμάνι.


Ανακαλύψτε περισσότερες λύσεις από την GLM Outdoor Solutions - >

2bdb535321288081f46b0b4509a60fb7.jpg
cbb6b6421936b2e42494f8ecb02d8e5d.jpg
a9ddd1a76c86a502ea44deb9da68febe.jpg
554cd00a20c575503fa54cd0caab1bd3.jpg


100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media