{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Ένα στρώμα διπλής όψης και δύο εποχών, που συνδυάζει την αριστεία των παραδοσιακών υλικών με την καινοτομία νέων τεχνολογιών, από τη Magniflex   |  100% Hotel Specials Team

Ένα στρώμα διπλής όψης και δύο εποχών, που συνδυάζει την αριστεία των παραδοσιακών υλικών με την καινοτομία νέων τεχνολογιών, από τη Magniflex

Το Maestro Dual 14 είναι ένα στρώμα ανατομικό, εργονομικό, με ενσωματωμένο ανώστρωμα, που διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy και αποτελείται από πολυτελή υλικά.

Η τεχνολογία Dual Core (διαφορετικές στρώσεις υλικών που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα άνεσης) καθιστά το στρώμα απίστευτα λειτουργικό, ενώ όλες οι στρώσεις είναι 100% αναπνεύσιμες, παρέχοντας διαφοροποιημένη υποστήριξη στο σώμα και εξασφαλίζοντας αυξημένη απαγωγή της υγρασίας του σώματος όλη τη νύχτα. Παράλληλα, το ύφασμα Viscose Satin συνδυάζει τις ιδιότητες της βισκόζης με αυτές του σατέν, δημιουργώντας μια απαλή και μεταξένια υφή και μια λαμπερή και κομψή εμφάνιση.

Επιπλέον, αυτό που κάνει το Maestro Dual 14 να ξεχωρίζει, είναι οι δύο πλευρές του που εναλλάσσονται με τις εποχές. Η χειμερινή πλευρά περιέχει φυσικές ίνες, όπως κασμίρι και μαλλί, που δημιουργούν το ιδανικό μικροκλίμα τις κρύες μέρες του χειμώνα και προσφέρουν ζεστασιά. Η καλοκαιρινή πλευρά περιέχει μετάξι και λινό, που δημιουργούν ένα ξηρό και αναπνέον μικροκλίμα, για τους θερμότερους μήνες. Επιπλέον, και οι δύο πλευρές περιέχουν Memoform και υποαλλεργικές ίνες, για να παρέχεται μια πρόσθετη αίσθηση άνεσης.

0038d21e01eea99509ec0486cec8ee90.jpg


5cf5769b4e34311b8253b4366bb6a7a4.jpg


Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της Magniflex.

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media