{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Γιώργος Αναγνωστέλλης (agarch+ architects): “Η ανάμειξη των τοπικών υλικών με τη σύγχρονη αισθητική και ο συνδυασμός των παραδοσιακών υφών και των αρχιτεκτονικών στοιχείων αποτελούν βασικά συστατικά του σχεδιασμού της Herbs Villa”   |  100% Hotel Specials Team

Γιώργος Αναγνωστέλλης (agarch+ architects): “Η ανάμειξη των τοπικών υλικών με τη σύγχρονη αισθητική και ο συνδυασμός των παραδοσιακών υφών και  των αρχιτεκτονικών στοιχείων αποτελούν βασικά συστατικά του σχεδιασμού της Herbs Villa”

Τα 100% Hotel Specials, στο πλαίσιο της παρουσίασης των Ξενοδοχειακών Projects που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021, απευθύνθηκαν στα Μελετητικά Γραφεία που σχεδίασαν τα Projects αυτά, θέτοντάς τους 4 συγκεκριμένα ερωτήματα, με στόχο την καταγραφή σχεδιαστικής φιλοσοφίας, τάσεων και αναζητήσεων για το Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Design. Παράλληλα, τους ζήτησαν να εστιάσουν στα κατά την άποψή τους “δυνατά” σχεδιαστικά σημεία του έργου τους που ξεχώρισε στον Διαγωνισμό. Στο παρόν τεύχος των 100% Hotel Specials, φιλοξενούμε τις απόψεις του κυρίου Γιώργου Αναγνωστέλλη, από τους agarch+ architects.

  • Πώς πιστεύετε ότι συμβάλλει το Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Design, στην ευρύτερη ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος;

Το Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Design οφείλει να παράγει ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, και σε συνδυασμό με αναβαθμισμένες παροχές να δημιουργεί ένα ολιστικό τουριστικό προϊόν εμπειρίας. Καθώς η εξέλιξη του τουρισμού κατευθύνεται σε ποιοτικά και όχι ποσοτικά μεγέθη, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός μπορεί να ενισχύει τη μοναδικότητα αυτής της εμπειρίας για τον επισκέπτη, μέσα από την ανάδειξη της τοπικότητας και τον σεβασμό προς το ιδιαίτερο κάθε φορά περιβάλλον που έχουμε στην Ελλάδα.

  • Ποια πιστεύετε ότι είναι τα διαθέσιμα πεδία δημιουργικότητας για τους νέους αρχιτέκτονες, και πόσο αυτά έχουν εφαρμογή στον Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό;

Οι νέοι αρχιτέκτονες έχουν τη δυνατότητα να αντλούν έμπνευση από τα ελληνικά στοιχεία αλλά και τα διεθνή δρώμενα, γεγονός που αφήνει το περιθώριο για ανεξάντλητη διερεύνηση στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές του Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού. Για μια επιτυχημένη υλοποίηση, ωστόσο, είναι απαραίτητο στοιχείο η διαμόρφωση ενός κοινού οράματος όλων των συντελεστών που συμμετέχουν.

  • Τα 100% Hotel Design Awards μετρούν ήδη 8 χρόνια παρουσίας. Ποια θεωρείτε ότι είναι η επίδραση του θεσμού στην πορεία του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design;

Τα 100% Hotel Design Awards έχουν πλέον αναγνωριστεί ως ένας κομβικός θεσμός της αρχιτεκτονικής και του design στην Ελλάδα, και συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ανάδειξη φρέσκων ιδεών και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, γεγονός που καλλιεργεί τις προσδοκίες για υψηλή αισθητική στο ευρύ κοινό.

  • Ποια θεωρείτε ότι ήταν τα “δυνατά σημεία” στον σχεδιασμό του έργου για το οποίο βραβευτήκατε στο πλαίσιο των 100% Hotel Design Awards 2021;

Η Herbs Villa, στο Ekies All Senses Resort, αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο κατοίκησης μέσα σε έναν ιδιωτικό κήπο με βότανα και μεγάλες αυλές. Η επαφή με τη φύση, η ανάμειξη των τοπικών υλικών με τη σύγχρονη αισθητική και ο συνδυασμός των παραδοσιακών υφών και των αρχιτεκτονικών στοιχείων, αποτελούν τα “δυνατά σημεία” και βασικά συστατικά του σχεδιασμού τόσο της Herbs Villa, όσο και της φιλοσοφίας του Ekies All Senses Resort συνολικά.

 

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media