{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Η Hosthub δημιουργεί υπηρεσίες αποκλειστικά για Έλληνες οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης   |  100% Hotel Specials Team

Η Hosthub δημιουργεί υπηρεσίες αποκλειστικά για Έλληνες οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης

Τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια σημαντικό μερίδιο του κλάδου της φιλοξενίας στη χώρα μας. Αυτή η ανάπτυξη έχει οδηγήσει στην αύξηση των αναγκών διαχείρισης για τους ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα να αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις που θα τους βοηθήσουν να διαχειριστούν με τον βέλτιστο τρόπο το κατάλυμά τους.

H Hosthub είναι ο Νο#1 Channel Manager & PMS βραχυχρόνιας μίσθωσης σε ικανοποίηση πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

fbe6e09dcae750d09861419f41848585.jpg

Τι κάνει η Hosthub;

Η Hosthub βοηθά ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να διαχειριστούν κρατήσεις σε πολλαπλά κανάλια, να αυξήσουν τις κρατήσεις και τα έσοδά τους, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες. 

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

  • O συγχρονισμός ημερολογιών και τιμών σε πολλαπλά κανάλια,

  • Η καταχώρηση καταλυμάτων σε εκατοντάδες κανάλια βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb, booking. com, Vrbo, Expedia κ.α) για αύξηση κρατήσεων και εσόδων,

  • H δημιουργία προσωποποιημένης ιστοσελίδας απευθείας κρατήσεων για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και η μετατροπή ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας καταλύματος σε ιστοσελίδα η οποία δέχεται απευθείας κρατήσεις.

            Η Ηosthub παρέχει στους οικοδεσπότες απεριόριστες δυνατότητες, όπως: έξυπνη τιμολόγηση, διαχείριση εργασιών και καθαρισμού, ενοποιημένες επικοινωνίες επισκεπτών, και πολλά περισσότερα, μέσα από τις διασυνδέσεις της με εξειδικευμένους συνεργάτες.

H ειδοποιός διαφορά της Hosthub

Η Hosthub απευθύνεται σε οικοδεπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης σε όλον τον κόσμο και έχει πελάτες σε 87 χώρες, όμως εστιάζει στην ελληνική αγορά και επενδύει σε υπηρεσίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε Έλληνες οικοδεσπότες. Γνωρίζοντας την αγορά και απαντώντας στα προβλήματά της, έχει δημιουργήσει λύσεις που λύνουν τα χέρια των Ελλήνων οικοδεσποτών. 

Αυτόματη καταχώρηση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ, αυτόματη σύνδεση με τη MyDATA και έκδοση τιμολογίων μέσω της Oxygen, είναι οι υπηρεσίες που έχει λανσάρει για να βοηθήσει τους Έλληνες οικοδεσπότες με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Ας δούμε αναλυτικότερα αυτές τις υπηρεσίες, οι οποίες μετατρέπουν χειροκίνητες εργασίες σε αυτόματες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα στους οικοδεσπότες.

Αυτόματη καταχώρηση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ

Μέσω της Ηosthub, υπολογίζεται αυτόματα το νόμιμο ποσό που πρέπει να καταχωρηθεί και έπειτα καταχωρείται το ποσό αυτό στο μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης της ΑΑΔΕ για όλες τις κρατήσεις (ή για όσες επιλέξετε).

7c7a419cd33e4434550440b8c7d650d8.jpg


Αυτόματη έκδοση τιμολογίων

Η Ηοsthub, μέσω της Oxygen, εκδίδει αυτόματα τιμολόγια για τις κρατήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, και εκτυπώνονται ή αποστέλλονται με email στους επισκέπτες.

Αυτόματη σύνδεση με τη myDATA της ΑΑΔΕ

Τα παραστατικά που εκδίδονται καταχωρούνται απευθείας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, χάρις στη διασύνδεση της Hosthub με την πλατφόρμα.

0ca43d0f89dbb0ca321051c23d166587.jpg

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη Hosthub δωρεάν για 14 μέρες, για να δοκιμάσετε τις παραπάνω υπηρεσίες και να ανακαλύψετε όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες τις οποίες προσφέρει.

Το 100% Hotel Specials έχει εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του 30% έκπτωση* για τους πρώτους 6 μήνες χρήσης της Hosthub. Εγγραφείτε δωρεάν έως τις 28/02/2023 και στείλτε τον κωδικό 100hotelspecials στο live chat (κάτω δεξιά) στη σελίδα της Hosthub.

*Η έκπτωση θα εφαρμοστεί μετά τις 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής


Δοκιμάστε τη Hosthub δωρεάν για 14 μέρες

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media