{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Η νέα εποχή του 100% Hotel Show: Ετοιμάζεται το καλύτερο 100% Hotel Show όλων των εποχών!   |  100% Hotel Show Online Team

Η νέα εποχή του 100% Hotel Show: Ετοιμάζεται το καλύτερο 100% Hotel Show όλων των εποχών!

Το 100% Hotel Show έχει αναμφισβήτητα καθιερωθεί ως η Premium Έκθεση στην Ελλάδα για Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες. Με αφορμή τη φετινή του, 10η επετειακή Διοργάνωση, ενώ διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, μετεξελίσσεται προσθέτοντας και αρκετά καινούρια, με αποτέλεσμα ένα πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, στο πιο εντυπωσιακό 100% Hotel Show ever!

Το 100% Hotel Show έχει ταυτιστεί με την υψηλή ποιότητα και το premium περιεχόμενο: Επιλεγμένοι Εκθέτες επιπέδου και Περίπτερα ιδιαίτερης αισθητικής, καινοτόμες Λύσεις, advanced Workshops και Παράλληλες Δράσεις, συνθέτουν τα τελευταία χρόνια τα βασικά χαρακτηριστικά της Έκθεσης, αναδεικνύοντάς την στην κορυφαία έκθεση για Ξενοδόχους (ειδικά για καταλύματα μέσης και άνω κατηγορίας, boutique hotels, villas, κοκ) αλλά και για Νέες Επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με αφορμή ωστόσο τη 10η επετειακή Διοργάνωση, αλλά και τις ειδικές συνθήκες για τον χώρο των Εκθέσεων και της Επικοινωνίας που δημιούργησε η πανδημία, η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show προχωρά φέτος σε μια σειρά από μελετημένες παρεμβάσεις, που στοχεύουν στην ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση της Έκθεσης, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης, αλλά και αποτελεσματικής, ξενοδοχειακής εκθεσιακής εμπειρίας.


To Luxury Hospitality βασικός πυλώνας της Έκθεσης

Από την πρώτη στιγμή, το 100% Hotel Show έθεσε ως στόχο την ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε ένα luxury προϊόν, και προσπάθησε να εξυπηρετήσει αυτόν τον στόχο με το περιεχόμενο και τις δράσεις του. Οι εξελίξεις δικαίωσαν αυτή την επιλογή, καθώς είναι ξεκάθαρο (και μετά την πανδημία) ότι η ουσιαστική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού περνάει μέσα από αυτό που ονομάζεται real luxury.

Η φετινή διοργάνωση αναπτύσσει ακόμη περισσότερο αυτό το χαρακτηριστικό, φιλοξενώντας:

  • Επιλεγμένες Λύσεις για Βίλες, Boutique Hotels και γενικά Πολυτελή Καταλύματα.
  • Αναδεικνύοντας και φιλοξενώντας επιπρόσθετες μορφές Luxury Hospitality, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες (περισσότερες πληροφορίες σύντομα).
  • Ένα σύνολο δράσεων για την αρχιτεκτονική και το design, που αποτελούν κομβικά εργαλεία για τη δημιουργία real luxury ξενοδοχειακού περιβάλλοντος.
  • Μια σειρά από εντυπωσιακά, καλοσχεδιασμένα περίπτερα.


c6deade9b61aca61b03ab2aaef6d53d2.jpg


Έμφαση στην παρουσίαση Λύσεων και όχι απλά Εταιρειών

Το 100% Hotel Show δεν υπήρξε ποτέ μια κλασική έκθεση με τη συνήθη, τυπική (έως … βαρετή) παράθεση εταιρικών περιπτέρων- πάντα έδινε μεγάλη βαρύτητα στη διαμόρφωση μιας ιδιαίτερης εκθεσιακής εμπειρίας για τους επισκέπτες του.

Φέτος, ωστόσο, κάνει αρκετά βήματα περαιτέρω εξέλιξης σε αυτόν τον τομέα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη φιλοξενία επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών, κάνοντας σημαντική προετοιμασία ώστε να ανακαλύψει, να επιλέξει και να παρουσιάσει Νέες, Καινοτόμες και Επίκαιρες για την εποχή Λύσεις και Επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε οι Λύσεις αυτές να παρουσιαστούν στοχευμένα, αποβλέποντας στην κάλυψη των ενημερωτικών και προμηθευτικών αναγκών Ξενοδοχείων, Επαγγελματιών Τουρισμού και Αρχιτεκτόνων. Για να το επιτύχει αυτό, το 100% Hotel Show:

  • Έχει “τρέξει” μια συστηματική έρευνα για Νέα Προϊόντα, Ιδιαίτερες Προτάσεις, Καινοτόμες Λύσεις.
  • Έχει δημιουργήσει μια διαδραστική διαδικασία αναζήτησης συγκεκριμένων αναγκών των Μονάδων Φιλοξενίας για προϊόντα και υπηρεσίες Κατασκευής και Ανακαίνισης Ξενοδοχείων, ενώ παράλληλα φροντίζει ώστε οι καταγεγραμμένες αυτές ανάγκες να βρουν τις απαντήσεις τους στο περιεχόμενο της επόμενης Έκθεσης.
  • Έχει σχεδιάσει μια ευρεία γκάμα επιλογών συμμετοχής, προκειμένου οι Λύσεις που θα αξιολογηθούν ως νέες/καινοτόμες/επίκαιρες, να μπορούν σε κάθε περίπτωση να φιλοξενηθούν στην Έκθεση, δημιουργώντας έτσι ένα πλούσιο περιεχόμενο για τους επισκέπτες της.
  • Τα Workshops του 100% Hotel Show 2022 αποκτούν επιπρόσθετες ενότητες, στο πλαίσιο των οποίων γίνεται παρουσίαση (αλλά και εκπαίδευση όπου χρειάζεται) για τις πιο Καινοτόμες και Νέες Λύσεις που θα επιλεγούν.
1e978444ebed95170e457cf0d86294c6.jpg


Νέα Διαρρύθμιση Περιπτέρων

Στοχεύοντας στη μεγαλύτερη άνεση των επισκεπτών, τόσο για την αποφυγή συνωστισμού, όσο και για την αμεσότερη πρόσβαση στο σύνολο των περιπτέρων, το 100% Hotel Show 2022, αυξάνει το πλάτος όλων των διαδρόμων, ενώ μειώνει τους κεντρικούς διαδρόμους που διατρέχουν όλη την Έκθεση σε δυο (από τρεις).

Αυτή η παρέμβαση, εκτός από το ότι δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα (με τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτέρων να έχουν πρόσβαση σε διαδρόμους από τρεις πλευρές), δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να δουν εύκολα όλα τα περίπτερα, ακολουθώντας τη διαδρομή του διαδρόμου Α μπαίνοντας, και επιστρέφοντας από τον διάδρομο Β που στο τέλος του βρίσκεται η έξοδος της Έκθεσης.

Παράλληλα, η ειδική Αίθουσα Εκδηλώσεων μεταφέρεται από το υπόγειο του Εκθεσιακού Κέντρου στον  χώρο των περιπτέρων της Έκθεσης, και αμέσως μετά από αυτά. Αποτέλεσμα τούτου, εκτός από την άνετη και ασφαλή υγειονομικά ατμόσφαιρα σε έναν μεγαλύτερο και αρκετά πιο ψηλοτάβανο χώρο, είναι η δυνατότητα των επισκεπτών να έχουν αμεσότερη πρόσβαση, τόσο στον χώρο που παρουσιάζονται τα Workshops, όσο και στα περίπτερα πριν από αυτόν, αξιοποιώντας δημιουργικά τα κενά μεταξύ των Workshops που θα παρακολουθήσουν.

316ce3bffda9e709870cb53488327a13.jpg


Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το δωρεάν εισιτήριό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Επισκέπτη στην επίσημη πλατφόρμα της Έκθεσης, όπου σύντομα θα αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα των Workshops καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος εκθετών. Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατήστε εδώ, ή κάντε κλικ για να εγγραφείτε σαν νέοι χρήστες (επισκέπτες, ή εκθέτες).

100% Hotel Show Online Team
100% Hotel Show | Το Premium Εκθεσιακό Γεγονός Για Ξενοδόχους & Επαγγελματίες Τουρισμού
Η Οργανωτική Ομάδα του 100% Hotel Show συντονίζει, επιβλέπει και επικοινωνεί με όλους τους συντελεστές του πλέον ανατρεπτικού event για Ξενοδόχους και Επαγγελματίες Τουρισμού!
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media