{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Η Revival Consulting Services στηρίζει το 100% Hotel Show 2022 ως Platinum Χορηγός και συμμετέχει στην Έκθεση με επίκαιρες Λύσεις για την Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη και Λειτουργία   |  Δάφνη Αντωνάκου

Η Revival Consulting Services στηρίζει το 100% Hotel Show 2022 ως Platinum Χορηγός και συμμετέχει στην Έκθεση με επίκαιρες Λύσεις για την Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη και Λειτουργία

Ενόψει της προετοιμασίας για την τουριστική σεζόν του 2023, το 100% Hotel Show, προκειμένου να παρέχει επίκαιρη πληροφόρηση στους επισκέπτες του, έχει μεταξύ άλλων δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε δυο βασικούς τομείς ενδιαφέροντος: α) σε αυτό που ονομάζεται “Luxury Hospitality” (καθώς αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τάση που έχει μεγάλα περιθώρια εφαρμογής στη χώρα μας) και β) στην Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη, λόγω του έντονου επενδυτικού κλίματος αλλά και του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Η Revival Consulting Services, συντασσόμενη απόλυτα με την ανάγκη για ενημέρωση και αξιοποίηση των δεδομένων που δημιουργούν, τόσο το Luxury Hospitality όσο και το Hotel Development, υποστηρίζει πλήρως το 100% Hotel Show 2022, με μια σειρά από στοχευμένες ενέργειες.


Η Revival Consulting Services Platinum Χορηγός του 100% Hotel Show 2022

Το ιδιαίτερο, premium κοινό από Ξενοδόχους, Villa Owners, Επαγγελματίες Τουρισμού αλλά και Αρχιτέκτονες, που επισκέπτεται το 100% Hotel Show κάθε χρόνο, αποτελεί επίσης ένα κοινό εν δυνάμει συνεργατών, προς το οποίο η Revival Consulting Services απευθύνεται με μια σειρά από καινοτόμες αλλά και επίκαιρα χρηστικές υπηρεσίες. Έτσι, η διοίκηση της Εταιρείας αποφάσισε να υποστηρίξει την Έκθεση ως Platinum Χορηγός (για δεύτερη φορά μετά τη Διοργάνωση του 2019), ταυτίζοντας έτσι στρατηγικά το Brand της με αυτό του 100% Hotel Show, και συμβαδίζοντας μαζί του στην προσπάθεια για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.

Ως 100% Hotel Show, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τη Revival Consulting Services, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει την Έκθεση, συστηματικά! Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη στρατηγική συνεργασία, καθώς θεωρούμε ότι η φιλοσοφία του Platinum Χορηγού μας συμβαδίζει πλήρως με αυτή της Έκθεσης, συμβάλλοντας, με την υψηλού επιπέδου ποιότητα των Προϊόντων και Υπηρεσιών του, στην αναβάθμιση των Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στη χώρα μας!


Η Revival Consulting Services αρωγός των επιχειρηματιών του Τουρισμού

Η Revival Consulting Services από το 2000 έχει καθιερωθεί ως βασικός συνεργάτης των ελληνικών Επιχειρήσεων Τουρισμού, καθώς δραστηριοποιείται σε πολλά και διαφορετικά Strategic Business Units, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των λειτουργιών κάθε επιχείρησης του κλάδου. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Αναπτυξιακά Προγράμματα, Υποστήριξη Λογιστηρίου, Υποστήριξη HR, Hospitality Exclusive Services, IT Services, αλλά και Προστασία Δεδομένων, είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχει δυναμικά στο πελατολόγιό της.

03e800691f905b2a88b3539cbf3739b5.jpg


Επισκεφθείτε το Περίπτερο της Revival Consulting Services στην Έκθεση

Στο ιδιαίτερο Περίπτερο της Εταιρείας, θα είναι παρόντα όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της, έτοιμα να μοιραστούν την υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους, τόσο σε ό,τι αφορά τις προοπτικές και τις δυνατότητες χρηματοδότησης, όσο και σχετικά με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Λειτουργία των επιχειρήσεων τουρισμού. 

Οι επισκέπτες του Περιπτέρου της Revival Consulting Services, θα έχουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να ενημερωθούν για Λύσεις σχετικά με την Επιχειρηματική Ευφυΐα, την έγκυρη και ομαλή εναρμόνιση με τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, αλλά και προτάσεις εναρμόνισης με τις αρχές της Βιωσιμότητας. Παράλληλα, βέβαια, θα συναντήσουν και σύγχρονες Τεχνολογικές Λύσεις για τη λειτουργία της επιχείρησής τους. 

Πατήστε εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας με τα εξειδικευμένα στελέχη της Revival Consulting Services στην Έκθεση, και ενημερωθείτε για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας!

Το Workshop από τους ειδικούς της Revival Consulting Services

2b2e5e6ab48b86c69fc7f188f2f9c320.jpg

Στο πλαίσιο των Workshops του 100% Hotel Show 2022, η Revival Consulting Services θα συμμετάσχει στην ιδιαίτερα επίκαιρη και απόλυτα χρηστική Παρουσίαση με τίτλο “Νέες Επενδύσεις: Ξενοδοχειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα & Αναπτυξιακός Νόμος”.

Βασικός σκοπός του workshop είναι να επεξηγηθούν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι βέλτιστοι τρόποι αξιοποίησης και απορρόφησης.  Για να επιτευχθεί αυτό, έχει επιστρατευθεί μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων και ανθρώπων της αγοράς, οι οποίοι, με έναν απόλυτα διαδραστικό αλλά και πρακτικό τρόπο, θα αναλύσουν στους παριστάμενους δεδομένα και ευκαιρίες.

Όσοι από τους παρευρισκόμενους στο Workshop επιθυμούν επιπρόσθετη, εξειδικευμένη, προσωπική ενημέρωση, θα μπορούν να το κάνουν μετά το πέρας της Παρουσίασης, επισκεπτόμενοι το Περίπτερο της Revival Consulting Services, που θα βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 100% Hotel Show 2022.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop με τίτλο “Νέες Επενδύσεις: Ξενοδοχειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα & Αναπτυξιακός Νόμος” και λάβετε έγκαιρη ενημέρωση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης της επιχείρησής σας!



Δάφνη Αντωνάκου
Content Editor
Η Δάφνη είναι μέλος της Demand και ασχολείται με τη δημιουργία και επιμέλεια περιεχομένου για το Blog του 100% Hotel Show.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media