{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Ο Όμιλος CHC Group παρουσίασε το rebranding των CHC HOTELS στο 100% Hotel Show | Crete   |  100% HotelShow

Ο Όμιλος CHC Group παρουσίασε το rebranding των CHC HOTELS στο 100% Hotel Show | Crete

Ο Όμιλος CHC Group αξιοποίησε τη συμμετοχή του στο 100% Hotel Show | Crete, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις 13 & 14 Απριλίου, για να παρουσιάσει το rebranding των CHC HOTELS και τους τρόπους ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών κάθε τουριστικού επιχειρηματία.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ζαχαρίας Α. Χνάρης και οι συνεργάτες του παρουσίασαν μια νέα, διαφοροποιημένη προσέγγιση στον τομέα της ξενοδοχειακής διαχείρισης, που στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων αλλά και στη βελτίωση της καθημερινής τους λειτουργίας, και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών, μέσα από ένα ιδανικό σύνολο υπηρεσιών επιχειρησιακής διαχείρισης για τον ξενοδόχο.

Τα νέα πακέτα συνεργασίας με τα CHC Hotels, δηλαδή:

  • Hotel B2B Awareness,
  • Hotel B2B Contracting,
  • Full Sales,
  • Hotel Management & Consulting,

βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς διασφαλίζουν την ανάπτυξη επικερδών συμφωνιών, προσφέροντας εγγυημένες διαθεσιμότητες αλλά και ένα κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης, που διευκολύνει τις διαδικασίες διαπραγματεύσεων και σύναψης των τελικών συμβολαίων.

Παρουσιάστηκε επίσης το όραμα και η πορεία της εταιρείας, καθώς και tailor-made πακέτα υπηρεσιών, όπως η συμβουλευτική στη συνολική λειτουργία του ξενοδοχείου, η εύρεση προσωπικού για όλα τα τμήματα, η εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού, το στήσιμο μενού και κουζίνας εστιατορίου, ο καθορισμός διαδικασιών operation ξενοδοχείου, κ.α.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: “Σε μια εποχή όπου όλοι ξεχνούν και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πωλήσεις μέσω Travel Agents & T.O, η εταιρεία μας δίνει έμφαση στα συμβόλαια αυτά καθώς αποτελούν μεγάλη πηγή εσόδων για τα Ξενοδοχεία. Τα CHC Hotels εγγυώνται την άριστη ποιότητα, την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, την αύξηση των εσόδων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων. Η προσέγγιση και ο προσανατολισμός μας είναι ξεκάθαρος και δίνει στους επιχειρηματίες του κλάδου το στίγμα και τη φιλοσοφία μας, αλλά δείχνει και το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και στην ανάπτυξή τους.”

100% Hotelshow
Team
Demand Author
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media