{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

RateParity και Quotelier σε μια στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση των άμεσων εσόδων από τις απευθείας κρατήσεις των ξενοδοχείων   |  100% Hotel Specials Team

RateParity και Quotelier σε μια στρατηγική συνεργασία για την ενίσχυση των άμεσων εσόδων από τις απευθείας κρατήσεις των ξενοδοχείων

Με στόχο την ενίσχυση των άμεσων εσόδων από απευθείας κρατήσεις των ξενοδοχείων, η RateParity σε συνεργασία με την Quotelier παρέχουν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τα ξενοδοχεία, που έρχεται να ενισχύσει την online και offline παρουσία τους.

Αξιοποιώντας τις δυνάμεις των δύο εταιρειών, που προσφέρουν απαράμιλλα προϊόντα και υπηρεσίες για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας, επιτυγχάνεται μια σημαντική αύξηση των εσόδων παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες που αναπτύσσονται στοχεύουν στο να βελτιώσουν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και την εμπειρία των επισκεπτών, μέσα από customized λύσεις οι οποίες απαντούν στις ανάγκες τού κάθε ενδιαφερόμενου και ξεφεύγουν από τις τυποποιημένες απαντήσεις και οικονομικές προσφορές.

Το Quotelier είναι ένα λογισμικό που βοηθάει τα ξενοδοχεία να διαχειριστούν καλύτερα τις offline κρατήσεις τους και να αναπτύξουν τις απευθείας πωλήσεις τους μέσα από προσωποποιημένες προτάσεις προς τους υποψήφιους πελάτες, το οποίο ενημερώνει ταυτόχρονα επιπρόσθετα κανάλια. Το RateParity είναι η μαγική σκόνη που βελτιώνει τα αποτελέσματα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου.

Πιο συγκεκριμένα, η Quotelier και η RateParity ενισχύουν την παρουσία του ξενοδοχείου στους ακόλουθους πυλώνες.

Offline proposals στην ιστοσελίδα

Προσαρμόστε το SuperWidget της RateParity στο brand του ξενοδοχείου σας. Το εύχρηστο extranet του RateParity καθιστά εύκολη την προσαρμογή του περιεχομένου του Super Widget, για να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του brand σας. Ανεβάστε τη μετάφραση του μηνύματος βάσει των αγορών που επιθυμείτε να στοχεύσετε, για καλύτερα αποτελέσματα.

Μετατρέψτε την αρχική σελίδα του ιστοτόπου σας σε μηχανή αύξησης του conversion rate, με το Super Widget που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που ενισχύουν τη βελτιστοποίησή του. Αυτός ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός ενοποιεί το εργαλείο σύγκρισης τιμών, τις κριτικές ξενοδοχείων, τις ειδικές προσφορές, τα κουπόνια και τις δωροκάρτες –όλα σε ένα.

Σύνταξη Προσφοράς Online

Η μονότονη διαδικασία της αντιγραφής και επικόλλησης προσφορών, χάρη στο εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων, γίνεται πλέον παρελθόν. Με το λογισμικό της Quotelier μπορούν να δημιουργηθούν εντυπωσιακές προτάσεις, που προωθούν τη διαμονή στο ξενοδοχείο και μπορούν να συνταχθούν μέσα σε λίγα λεπτά με μεγάλη ευκολία. Το λογισμικό προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών προσαρμογής, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσφορές που όχι μόνο είναι οπτικά ελκυστικές, αλλά έχουν ενσωματωμένες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κατάλυμά σας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της αλληλεπίδρασης των επισκεπτών με το call to action, ώστε να αξιολογείται καλύτερα η ίδια η προσφορά αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού προς αυτή.

Αυτοματοποίηση email

Η επικοινωνία σας με τους πελάτες γίνεται ακόμα πιο εύκολη και άμεση, με το ισχυρό εργαλείο της αυτοματοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προκαθορισμένοι κανόνες ενεργοποιούν προσαρμοσμένα μηνύματα σύμφωνα με συγκεκριμένες ενέργειες που πραγματοποιούν οι πελάτες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο που μπορεί να αφιερωθεί σε άλλες κρίσιμες εργασίες. Από την υποβολή προτάσεων και τις επιλογές πληρωμής έως τις επιβεβαιώσεις και τις απαντήσεις σε ερωτήσεις των πελατών, η αυτοματοποίηση των email χειρίζεται τα πάντα αυτόματα. Με εξατομικευμένο περιεχόμενο που απευθύνεται στους πελάτες του ξενοδοχείου, η αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργεί ισχυρές, διαρκείς σχέσεις, οδηγώντας στην ανάπτυξη της κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης. 

Αναλύσεις και στατιστικά

Το Quotelier συμβάλλει στην ενδυνάμωση της συνολικής στρατηγικής μάρκετινγκ του ξενοδοχείου. Μέσω της πλατφόρμας, υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθεί η δύναμη της προηγμένης ανάλυσης και των στατιστικών, βοηθώντας έτσι τους επαγγελματίες να παρακολουθήσουν την πρόοδο του ξενοδοχείου και των ενεργειών μάρκετινγκ που ακολουθεί, και παράλληλα να ανακαλυφθούν νέες ευκαιρίες για την αύξηση εσόδων. Επιπλέον, επιτυγχάνεται η παρακολούθηση των αιτημάτων των επισκεπτών, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τη ζήτηση του ξενοδοχείου.

Οι ολοκληρωμένες εκθέσεις μάρκετινγκ παρέχουν ένα ανεκτίμητο σημείο αναφοράς για τη μέτρηση της επιτυχίας, τον εντοπισμό τομέων προς βελτίωση και την ανάδειξη των καναλιών που οδηγούν σε αποτελέσματα. Και με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο Google Analytics, μπορεί να συνδεθεί η ανάλυση του ιστοτόπου του ξενοδοχείου με τα δεδομένα πωλήσεών του, ώστε να υπάρξει μία πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της αποδοτικότητας του εκάστοτε τμήματος και να βελτιστοποιηθεί το conversion rate για μέγιστη απόδοση.

Εν ολίγοις, η Quotelier μαζί με τη RateParity είναι σε θέση να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για τους ξενοδόχους που επιθυμούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, τόσο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των ταξιδιωτών, αλλά και πολύ νωρίτερα, όταν βρίσκονται στο στάδιο της αναζήτησης διαμονής.

Συνδυαστικά, λοιπόν, φέρνουν τα πλεονεκτήματα της online διασποράς και της offline προσωποποιημένης πρότασης στο οπλοστάσιο ενός ξενοδοχείου, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στη δική σας επιχείρηση - >

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media