{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

STAR | Αξιολόγηση του σεισμικού ρίσκου του κτιρίου και του αντίκτυπου που αυτό έχει στο τελικό κόστος των επεμβάσεων, από την Torsion Structural Engineering   |  100% Hotel Specials Team

STAR | Αξιολόγηση του σεισμικού ρίσκου του κτιρίου και του αντίκτυπου που αυτό έχει στο τελικό κόστος των επεμβάσεων, από την Torsion Structural Engineering

Μέσω της υπηρεσίας STAR, αν ένα κτίριο χρειάζεται ενισχύσεις, ο μελλοντικός ιδιοκτήτης μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων τι θα του κοστίσει επιπλέον για να φέρει το κτίριο σε κατάσταση στατικής επάρκειας. Αν πάλι το κτίριο είναι στατικά επαρκές, τότε αυτό αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης για τον πωλητή. Επιπλέον, το αποτέλεσμα μέσα από τη διαδικασία του “STAR” αποτελεί και ένα σημαντικό ασφαλιστικό asset.

Στο Α’ επίπεδο αξιολόγησης, μέσα από μια λογική σειρά, που είναι η καταγραφή των δεδομένων και η αξιολόγησή τους μέσα από τη διαδικασία της στατικής μελέτης, και σε συνδυασμό με το Νομικό και Κανονιστικό Πλαίσιο που διέπει την κάθε κατασκευή, καταλήγουμε πρωτογενώς στο συμπέρασμα επάρκειας ή μη επάρκειας για το κτίριο. Σε αυτό το σημείο μπαίνει η πρώτη βαθμολογία – αξιολόγηση με αστέρια. Ένα αστέρι σημαίνει ότι το κτίριο έχει υψηλό ρίσκο. Δύο ή τρία αστέρια σημαίνει ότι το κτίριο έχει μικρότερο ρίσκο.

Το Β’ Επίπεδο Αξιολόγησης είναι αυτό που δίνει λεπτομερέστερα στοιχεία μετά από μελέτη επάρκειας και ενισχύσεων, εφόσον απαιτούνται ενισχύσεις. Κατατάσσει το κτίριο ως προς το σεισμικό ρίσκο αλλά και με οικονομικούς όρους. Δηλαδή μπορούμε πλέον σε αυτό το επίπεδο να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα, ποιο θα είναι το τελικό κόστος, ώστε το κτίριό μας να θεωρηθεί και πάλι ασφαλές.

Η Torsion Structural Engineering εστιάζει σε μηχανολογικές κατασκευές διαφορετικών βιομηχανιών, όπως γέφυρες, κτίρια μεγάλης κλίμακας, σκυρόδεμα, χάλυβα, σύμμικτα, ξυλεία, τοιχοποιία, αποκατάσταση & ενίσχυση, ειδικές κατασκευές από χάλυβα, μηχανική τάσεων σωληνώσεων. Η ανάλυση του έργου, ο λεπτομερής προγραμματισμός κάθε φάσης σχεδιασμού και η στενή παρακολούθηση είναι αυτά που εγγυώνται την κορυφαία ποιότητα στο αποτέλεσμα.

9c827b56c780b28607625725f282f6ad.jpg


7d8714ff872c22b1b62105c969e5e1ff.jpg


9fd88fd947c04188e3c33ef3c66570e1.jpg


a5e956ff7db0384372cd4007d38da4c7.jpg


Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της Torsion Structural Engineering.

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media