{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Το κορυφαίο στρώμα Magnistretch 10 υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ύπνου στους επισκέπτες των Ilvy Suites στα Σύβοτα   |  100% Hotel Specials Team

Το κορυφαίο στρώμα Magnistretch 10 υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία ύπνου στους επισκέπτες των Ilvy Suites στα Σύβοτα

Κατά τη διαδικασία επέκτασης του συγκροτήματος βιλών, η ιδιοκτήτρια των Ilvy Suites αναζητούσε για τους φιλοξενουμένους της την απόλυτη εμπειρία ύπνου και αναζωογόνησης, ώστε να έχουν τη μέγιστη ενέργεια κάθε πρωί και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Κατόπιν έντονης αναζήτησης του ιδανικού στρώματος, αυτού που θα πληρούσε τις προϋποθέσεις που η ίδια είχε θέσει, κατέληξε στο Magnistretch 10, ένα στρώμα 100% Made in Italy, από την εταιρεία Magniflex.


Το Magnistretch 10, της συλλογής Magnistretch, είναι το "στρώμα των αθλητών"! Πρόκειται για ένα καινοτόμο στρώμα με πατενταρισμένη τεχνολογία “Stretching”, η οποία επιδρά ευεργετικά στη σπονδυλική στήλη και βοηθά στην ανακούφιση της έντασης και των συσπάσεων των μυών, ανακουφίζοντας τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, η τεχνολογία Outlast δημιουργεί το τέλειο μικροκλίμα (not too hot - not too cold) για την αναζωογόνηση του δέρματος.

67e0fd3cabb5e5e6f014978f5ccbc665.jpg


Διαθέτει μέτριας σκληρότητας επίπεδο στήριξης, φέρει πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy και αποτελείται από πολυτελή υλικά, όπως:

  • Viscose: Η βισκόζη είναι μια μαλακή ίνα με μεταξένια υφή, που έχει εξαιρετική ικανότητα να διαλύει την υγρασία, ενθαρρύνοντας την εφίδρωση των στρωμάτων και των μαξιλαριών.
  • Outlast: Ένα θερμορυθμιστικό ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για τις διαστημικές στολές των αστροναυτών. Στο εσωτερικό του υπάρχουν εκατομμύρια σφαίρες φτιαγμένες με ειδικό κερί, που λιώνει σε θερμοκρασία 36 βαθμών. Μόλις η θερμοκρασία του σώματος αρχίζει να αυξάνεται, η τεχνολογία μπαίνει σε δράση, απορροφώντας την περίσσια θερμότητα. Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οι μπάλες μέσα στο υλικό αρχίζουν να στερεοποιούνται και απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη θερμότητα. Έτσι, η ιδανική θερμοκρασία παραμένει σταθερή και αυξάνει την κανονικότητα του ύπνου σας.
  • Magnifoam: Το Magnifoam είναι ένα υλικό που προσφέρει βέλτιστη στήριξη, ελαστικότητα και διαπνοή. Το στρώμα περιλαμβάνει και τις 2 μορφές του υλικού: Magnifoam Eliosoft για μαλακή στήριξη και Magnifoam Elioform για στιβαρή στήριξη, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου.
  • Memoform: Ένα υλικό που έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του σώματος και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο σώματος. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ελαφρότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου, και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να χαλαρώσει.
  • Super Soft Fiber: Αυτό το υλικό εγγυάται μια ντελικάτη αίσθηση σε ολόκληρο το σώμα, σα να βρίσκεσαι σε μια αγκαλιά.
3539aca4495002c898407a57aef3080d.jpg


Τα 4 Βασικά Χαρακτηριστικά που κάνουν το Magnistretch 10 να ξεχωρίζει:

  1. Το θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast® δημιουργεί ένα τέλειο μικροκλίμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, διαθέτοντας πολύ απαλή υφή. Η περιμετρική 3D φάσα βελτιώνει την αναπνοή του στρώματος, παρέχοντας μια ανώτερης αίσθησης ευεξία.
  2. Η στρώση Memoform προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και χαλάρωσης. Οι Super Soft ίνες παρέχουν μια αίσθηση ευεξίας, βελτιώνοντας την αίσθηση της άνεσης κατά τον ύπνο.
  3. Οι ειδικές στρώσεις από Eliosoft (5cm) σε σχήμα Stretch, «τεντώνουν» απαλά την πλάτη προς τις αντίθετες πλευρές του στρώματος, μειώνοντας τη συμπίεση των σπονδύλων και παρέχοντας μια ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης.
  4. Η βασική στρώση αποτελείται από Elioform (8,5cm) και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη.


cffdcc0d1dfe75f1dbe1fbb48114b47d.jpg

Ύψος: 25cm

Εγγύηση: 12 Χρόνια

 

Πιστοποιήσεις:

  • 100% MADE IN ITALY: Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία.
  • OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του στρώματος.
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ: Δοκιμές και μελέτες που έγιναν για την εργονομία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας.
  • EC DECLARATION OF CONFORMITY, MEDICAL DEVICES: Πιστοποιητικό προς τον καταναλωτή ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα που εμπίπτουν στο πρότυπο αναφοράς ΕΕ 745/2017 για ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αφαιρέσουν τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν για τέτοια προϊόντα από την ετήσια κατάσταση λογαριασμού με τα αποτελέσματά τους.
  • ACA - AMERICAN CHIROPRATIC ASSOCIATION: Ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς συλλόγους στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πιστοποιήσει την ευεργετική επίδραση του στρώματος Magnistretch, που τεντώνει και χαλαρώνει την πλάτη.

Τι λένε όσοι έχουν βιώσει την εμπειρία Magnistretch:

"Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στα φοβερά ανατομικά στρώματα ύπνου που διαθέτει." (Επισκέπτης των Ilvy Suites)

"Κοιμήθηκα σε μια ονειρεμένη σουίτα στα Σύβοτα (Ilvy Suites), η οποία είχε το συγκεκριμένο στρώμα. Απευθύνθηκα στην ιδιοκτήτρια προκειμένου να μάθω το όνομα του στρώματος και πήγα και το αγόρασα!"

"Απέφυγα το χειρουργείο χάρη σε αυτό το στρώμα."

"Μετά από χρόνια ταλαιπωρία ήρθε η ώρα που μπορώ να κοιμηθώ. Βρήκα το στρώμα που μου ταιριάζει!"

"Είχα σοβαρό πρόβλημα με τη σπονδυλική μου στήλη και επέλεξα το στρώμα Magnistretch 10. Πραγματικά κάνει θαύματα!"

 

579f6a5ef3ea2b32ef240d24d110b9eb.jpg


Η ιδιοκτήτρια των Ilvy Suites εμπιστεύτηκε την εταιρεία Magniflex με στόχο τη δημιουργία μοναδικής εμπειρίας ύπνου για τους επισκέπτες του καταλύματος και δικαιώθηκε για την επιλογή της.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία Magniflex διαθέτει πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Σήμερα, είναι παρούσα παγκοσμίως με περισσότερους από 4000 εμπόρους λιανικής σε 100 διεθνείς αγορές και είναι ο προμηθευτής σε περισσότερα από 500 μεγάλα ξενοδοχεία.

Η φιλοσοφία Magniflex βασίζεται σε τέσσερις βασικές αξίες:

  • την εξαιρετική ξεκούραση,
  • τη σημαντικότητα της ευημερίας,
  • την καινοτομία,
  • την προστασία του περιβάλλοντος.

Το όνομα Magniflex είναι συνώνυμο του εξαιρετικού και θεωρείται ο εκπρόσωπος των υπόλοιπων «Made in Italy» στον κόσμο. Η ευαισθησία στην τεχνική και η ιταλική ιδιοφυΐα δημιουργούν μοναδικά προϊόντα, που εμπνέουν στους φιλοξενούμενους το αίσθημα ασφάλειας για την ποιότητα των στρωμάτων και στον οικοδεσπότη τη σιγουριά ότι προσφέρει το καλύτερο.

 

Επικοινωνήστε με κάποιον εξειδικευμένο συνεργάτη της Magniflex πατώντας εδώ.

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media