{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR

Well-contact Plus, η βελτιωμένη διαχείριση του ξενοδοχείου σας από τη Vimar   |  100% Hotel Specials Team

Well-contact Plus, η βελτιωμένη διαχείριση του ξενοδοχείου σας από τη Vimar

Η τεχνολογική υπεροχή των συστημάτων διαχείρισης κτιρίων που παρουσιάζει η Vimar, έρχεται να συνοδεύσει τον απαράμιλλο σχεδιασμό που τη χαρακτηρίζει, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύστημα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το βασικό ζητούμενο την εκάστοτε χρονική στιγμή, οι αυτοματισμοί των χώρων, ο τοπικός έλεγχος του καταλύματος, η διαχείριση της ενέργειας ή η συνολική βιντεοσκόπηση των χώρων, το σίγουρο είναι ένα. Η λύση που θα επιλεγεί θα πρέπει να μπορεί να ενταχθεί στον σχεδιασμό του ξενοδοχείου, να προσφέρει διάρκεια στον χρόνο αλλά και συνεχή αναβάθμιση, ώστε να ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες εγκαταστάσεις που μπορεί να τοποθετούνται στο κατάλυμα.

Το Well-contact plus είναι ένα ενιαίο σύστημα που αναπτύχθηκε από τη Vimar, σύμφωνα με το πρότυπο KNX το οποίο επιτρέπει τον προγραμματισμό, τον συντονισμό και την εποπτεία όλων των λειτουργιών που υπάρχουν στο ξενοδοχείο.

Η ενσωμάτωση των νέων συστημάτων είναι συνολική και αυτό επιτρέπει την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, αποφεύγοντας τη σπατάλη πόρων. Ο κλιματισμός για παράδειγμα μπορεί να ελεγχθεί κεντρικά και να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανάλογα με την παρουσία ατόμων ή με το άνοιγμα ή μη ενός παραθύρου.

Παράλληλα, διασφαλίζεται και η ασφάλεια χάρη στα συστήματα ανάγνωσης κάρτας με transponder, που επιτρέπουν την είσοδο σε καθορισμένες περιοχές ή περιβάλλοντα μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα, και στο σύστημα βιντεοπαρακολούθησης, που είναι σε θέση να εποπτεύει ολόκληρο το κτίριο.


Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της Vimar >

100% Hotel Specials Team
Εξειδικευμένα Στελέχη Της Demand Fairs & Media Και Επιλεγμένοι Εξωτερικοί Συνεργάτες.
Η ομάδα των 100% Hotel Specials, προβληματίζεται, ερευνά και καταγράφει τις Σύγχρονες Ανάγκες του Κλάδου της Φιλοξενίας, αλλά και τις Νέες Τάσεις και Καινοτομίες που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της συστηματικής αυτής προσπάθειας, με τη μορφή άρθρων, παρουσιάσεων κοκ, ενσωματώνονται στο περιεχόμενο των 100% Hotel Specials.
CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media