{{user.name}}
IOO% HOTEL SPECIALS
EN
GR
Delio Food Hub

Delio Food Hub

To Delio είναι πρωτότυπη πλατφόρμα αξιολόγησης, συλλογής και διανομής προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών σε χώρους εστίασης, τουρισμού και delicatessen.

Σταθογιάννη 7, Αθήνα, Ελλάδα

http://www.delio.gr

harrytzannis@gmail.com

2109223988

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Delio Food Hub

To Delio είναι μια πρωτότυπη πλατφόρμα αξιολόγησης, συλλογής και διανομής προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών σε χώρους εστίασης, τουρισμού και καταστημάτων τροφίμων. Στο Delio δεν περιοριζόμαστε σε έναν κατάλογο αλλά βρίσκουμε και συλλέγουμε για εσάς τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα αυτά έρχονται να καλύψουν ανάγκες για παροχή υψηλότερης ποιότητας στους χώρους εστίασης και του τουρισμού προσφέροντας ευκαιρίες διαφοροποίησης και εμπειρίας. Τοπικότητα, ταυτότητα, μοναδικότητα, ποιότητα είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτών των προϊόντων. 

Πώς λειτουργεί το Deliο;

Το Delio Food Hub αποτελεί τον κόμβο συγκέντρωσης προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών απαλλάσσοντας σας από το άγχος της έρευνας, της μελέτης, της αναζήτησης και της συλλογής των προϊόντων από διαφορετικά σημεία.

Διαθέτουμε ήδη ή βρίσκουμε για εσάς όλα εκείνα τα προϊόντα που χρειάζεστε από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Πλέον δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο σε συνεχείς επικοινωνίες με παραγωγούς και μεταφορικές για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Η συλλογή των προϊόντων γίνεται κεντρικά, σε αποθήκη στην Αθήνα. Με σωστό προγραμματισμό, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και σε μικρές ποσότητες, μειώνοντας έτσι το κόστος και το ρίσκο της προμήθειας προϊόντων. 

Καλύπτουμε, εστιατόρια, ξενοδοχεία, chefs, yacht, delicatessen, wine bars, οινοποιεία, airbnb, εταιρικά δώρα και οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί για τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών. Ανεξαρτήτως ποσότητας, με μία αποστολή, ένα τιμολόγιο, μία επικοινωνία. 

Γιατί να συνεργαστείτε με το Delio Food Hub

Αρκετές οικοτεχνίες πλέον στην Ελλάδα παράγουν μια σειρά αξιόλογων προϊόντων χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, που στηρίζονται στην ποιότητα της πρώτης ύλης και την εφαρμογή «καλών» πρακτικών παραγωγής. Σε αντίθεση με τα βιομηχανικά τρόφιμα που πωλούνται στα supermarket ή χρησιμοποιούνται στην Horeca, τα προϊόντα αυτά έχουν καλύτερη ποιότητα, θρεπτική αξία αλλά και αυξημένο κόστος παραγωγής. Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το σύστημα διανομής που τα καθιστά δυσπρόσιτα και ακόμη πιο ακριβά.

Το Delio Food Hub φέρνει πλέον αυτά τα προϊόντα πιο κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού και σας ζητά να γίνετε πρεσβευτές των ελληνικών γεύσεων με πολλαπλά οφέλη για εσάς και τις επιχειρήσεις σας καθώς:

  • Αναβαθμίζεται ποιοτικά η προσφερόμενη υπηρεσία/εμπειρία
  • Η υπηρεσία διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό
  • Στηρίζονται οι Έλληνες παραγωγοί και η ελληνική οικονομία
  • Μειώνονται σταδιακά τα κόστη
  • Προτάσσεται η ελληνικότητα ως φιλοσοφία
  • Ενδυναμώνεται η τοπική ταυτότητα

 Σε ποιους απευθύνεται

Ξενοδοχεία / Καταλύματα / Βίλες / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα / Οινοποιεία / Κάβες / Wine bars / Εστιατόρια / Καφέ/ Bars / Delicatessen / Παντοπωλεία / Yachts / Private chefs / Εταιρείες / Εταιρικό δώρο

Μέσω της πλατφόρμας οι επιχειρήσεις της εστίασης, του τουρισμού, του αγροτουρισμού και των ξενοδοχείων έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

CLOSE
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ
Thank you for your message. The Exhibitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Εκθέτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
Thank you for your message. The Visitor will be informed and reply to you the soonest possible.
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Ο Επισκέπτης θα ενημερωθεί και θα σας απαντήσει το συντομότερο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ HOTELIER WORKSHOP
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο κάτω Workshop;

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμετοχή σας.

{{workshop.name_gr}}

{{workshop.day}}

{{workshop.start_hour}}:{{workshop.start_minutes}} - {{workshop.end_hour}}:{{workshop.end_minutes}}
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ WORKSHOP
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας σε αυτό το Workshop! Μπορείτε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ IOO% HOTEL SHOW

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για την έκθεση IOO% Hotel Show! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημα, θα πρέπει να ανοίξετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που έχει αποσταλεί στο email σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το εισιτήριό σας για να επισκεφθείτε την έκθεση, να κλείσετε ραντεβού με τους εκθέτες, αλλά και να κάνετε εγγραφή στα Workshops.


Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του IOO% Hotel Show ακολουθώντας μας στα Social Media